Elke dag vers

Ingrediënten moeten vers zijn. Logisch.
Bij Plato begrijpen wij dat maar al te goed.

Elke dag vers

” Afwisseling verheugt „ 

Over ons

Brasserie Plato is tot nader order gesloten i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Het restaurant voor iedereen op Rijnsweerd en omgeving
Even het werk het werk laten. Ontspannen met collega's. Even genieten van een heerlijke lunch die ook nog betaalbaar is. Welkom bij Brasserie Plato, de brasserie waar je óók welkom bent als je niet bij a.s.r. werkt. Je vindt ons in het pand van a.s.r. op de begane grond. Tussen 11.45 en 14.00 uur staan elke dag de deuren voor je open. Op donderdag en vrijdag kun je met collega's of vrienden gezellig komen borrelen. Handig, zo'n adres in de buurt. Waar de sfeer gastvrij is, de uitstraling luxe en de kwaliteit verrassend.

Voor welke gelegenheden?
Voor die keer dat je zin hebt in een smakelijke lunch. Voor die afspraak met een collega met wie je graag een hapje wilt eten. Voor die zakelijke afspraak of meeting in een ongedwongen sfeer. Voor de borrel anders dan anders. Er is elke dag wel een reden om naar Plato te gaan. En heb je een bijzondere reden, zoals een jubileum, het vieren van een succes op de zaak of je promotie? Voor evenementen maken we graag een arrangement op maat voor je.

Ook voor het diner blijven we langer open voor groepen vanaf 10 personen. Hiervoor bieden we 2, 3 of 4 gangen keuze menu's met bijpassende wijnarrangementen. Voor meer informatie over dineren bij Plato, mail naar info@brasserieplato.nl

Lekker dichtbij en puur natuur

Bij Plato houden we van lekker eten. We verwerken lokale producten in onze gerechten, bijvoorbeeld groenten en fruit van landgoed Heerlijkheid Mariënwaardt in de Betuwe. Het bier komt weer van kleinere, ambachtelijke brouwerijen rond Utrecht. Ook passen we het menu aan de seizoenen aan. Onze delicatessen - puur natuur - kun je ook bij Plato kopen. Je doet er een ander een groot plezier mee. Of je neemt ze gewoon mee om jezelf een keer thuis te verwennen.

Opinion is the medium between knowledge and ignorance

Onze formule

Gezellig
Duurzaam
Betaalbaar

Knowledge is the food of the soul

Brasserie Plato

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht
info@brasserieplato.nl
06 - 51 26 99 35

Openingstijden

Ma - Vrij 11:45 - 14:00 uur

Borrel

Donderdag en vrijdag: vanaf 15:30 tot 18:00 

Plato is gevestigd in het a.s.r.-pand en heeft parkeergelegenheid.